top of page
bg-2.jpg

Installation & service av tvättstugeutrustning i Uppsala

Vi på Uppvit installerar och utför förstaklassig service på tvättstugeutrustning i Uppsala med omnejd.

Vi installerar, utför service samt säljer Podabs fastighetsmaskiner som Podab Professionell Partner. Vid intresse av installation eller behov av service, kontakta oss på telefon 018-15 24 20 alternativt e-post info@uppvit.se.

Vi utför även service på övriga kända varumärken som Electrolux och Wascator dock inte under garantitiden.

Podab


I över 65 år har Podab jobbat med professionell tvättstugeutrustning. Inget annat. Det är det som gör dem till specialister. Podabs produkter finns i flerbostadshus, på hotell och restauranger, på brandstationer, sjukhem och ridhus, för att bara nämna några platser. Podabs definition av ”Professionell tvättstugeutrustning” är hårt nyttjande av maskiner, om det så är i tvättstugor, på hotell, på sjukhus eller i tvätterier.

 

Olika applikationer ställer olika krav på maskiner och handhavande. Podab kan erbjuda ett sortiment som är optimalt för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och professionella användare tack vare ett nära samarbete med ledande aktörer och egen produktutveckling.

Ring oss på Uppvit, 018-15 24 20, som idag är Podab Professionell Partner. Vi på Uppvit installerar och utför förstklassig service på tvättstugeutrustning i Uppsala med omnejd.

bottom of page