Värmepumpar och Värmepumpsinstallation i Uppsala

Installera en värmepump – för en behaglig inomhusmiljö

Vi har ett brett sortiment av värmepumpar från välkända märken och hjälper dig med såväl service som installation. Ring eller maila oss för rådgivning och prisuppgifter.

Kundtjänst: 018-15 24 20 alternativt e-post info@uppvit.se.

Vi utför även installation och service av luftvärmepumpar.

 

En luftvärmepump är en snillrik lösning som tar värmen i uteluften, koncentrerar värmen som sedan används för att värma upp bostaden. Även i kall uteluft finns värmeenergi som värmepumpen tar vara på. Det kan låta konstigt, men till och med långt under 0 grader i uteluft finns energi som du kan använda för uppvärmning och varmvatten.


Luftvärmepumpar är förhållandevis billiga att installera och kräver, till skillnad från bergvärme, ingen borrning eller värmeslingor i marken. Beroende på bostadens storlek etc. kommer du att kunna sänka energikostnaderna med upp till 70 %.


Hör av dig till oss så kan vi diskutera vilken den bästa lösningen är för din bostad.
Kundtjänst: 018-15 24 20

GREE


En av tre värmepumpar som säljs globalt kommer från det kinesiska företaget som omsätter 20 miljarder dollar.

 

GREE producerard 60 miljoner värmepumpar och 5,5 miljoner stora aggregat
årligen som distribueras över hela världen. GREE Multi Split är luftvärmepumpen med en utomhusdel och två inomhusdelar för att kyla och värma villor och kontor. Tack vare de eleganta vita inomhusdelarna är detta ett perfekt val både för hemmet och kontoret särskilt som de är mycket tystgående och styrs med en användarvänlig fjärrkontroll.

GREEs kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller den unika I Feel funktionen, som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid området där fjärrkontrollen ligger och inte vid taknivå där inomhusenheten är in-stallerad. I fjärrkontrollen finns en temperatursensor som aktiveras i den här funktionen.

Denna funktion kombinerad med 1 Hz styrteknologin möjliggör en jämn och behaglig temperatur i området ni befinner er. Den avancerade inverteknologin möjliggör ett värmespann av 0,6 kW – 4 kW, som garanterar en jämn och behaglig inomhustemperatur. GREE Multi Split är även utrustad med funktionen underhållsvärme 8 C.

Ring oss på Uppvit för offert på inköp, installation eller service på tel: 018-15 24 20.

Toshiba

 

Toshiba är högteknologiskt och världsledande företag inom produktion av avancerad elektronik och elektroniska produkter.

 

Värmepumpen TOSHIBA DAISEIKAI 8

  • Modern design, slimmad och elegant inomhusdel

  • Energieffektiv

  • A+++

  • Tystgående

  • 8 graders underhållsvärme

  • Smart fläktstyrning

Eleganta Daiseikai 8 är utan tvekan en av marknadens bästa värmepumpar.
Daiseikai 8 har mycket hög verkningsgrad både vid värmningoch kylning. Innedelen är slimmad och elegant. Med de senaste innovationerna från Toshiba är Daiseikai 8 en användarvänlig och mycket tystgående värmepump.


Daiseikai 8 har en smakfull finish och design. Liksom sina föregångare är Daiseikai 8 ”top of the line”.

Ring oss på Uppvit för offert på inköp, installation eller service på tel: 018-15 24 20.

Värmepumpsservice

 

Vänligen kontakta oss